Iepatikušās preces
Mans profils

Jūsu pirkumu grozs ir tukšs!

Zelta džungļu ballīte

2019/07/25Party Inbox

Vasara ir lielisks laiks - ne tikai garāko un siltāko dienu dēļ, bet arī tāpēc, ka ballītes var svinēt gan ārpus telpām, gan telpās. Un ļoti bieži šīs abas lietas var savienot :) Uzburt zaļo dabas ainu telpās :)

Šoreiz mēs jums esam sagatavojuši vasarīgu un ļoti jautru džungļu tematikas svētku ideju. Lai gan mūsu galda dekori tika sagatavoti un noformēti telpās, visu var lieliski pielāgot arī svinībām ārpus telpām. Nu, tagad mēs parādīsim nelielu  ieskatu mūsu izveidotajos džungļos.

Zelta džungļu ballīte

Bieži tiek uzskatīts, ka smalki akcenti galda rotājumos nav svarīgi vai pat tiek atstāti bez ievērības, taču tā noteikti nav taisnība – tieši mazās detaļas un akcentiņi uz pareizā fona sniedz lielu pievienoto vērtību kopskatam Tavam svētku galdam. Mūsu veidotajā galda rotājumā ir vairāki mazi elementi, piemēram, zaļgani zelta konfektes, stikla (un ne tikai) stikla trauki ar zelta detaļām, kā arī zelta papīriņos iesaiņotas konfektes, kas dekorētas ar 3D ananāsu rotājumiem uz kociņa. Starpcitu, dekoratīvie ananāsu uzkodu kociņi lieliski izskatīsies arī sāļajās uzkodās – burgerīši, uzkodu groziņi un citi kārumi.  

Zelta džungļu ballīte

Zelta džungļu ballīte

Tagad rūpīgāk apskatīsim galda dekoru :). Galda fons - tonēts zelta galdauts – klājam ar gigant Agaves lapu dekoriem. Un , draugi, mūsu dekoros tās izskatās tik reālas :) Šīs lapas ir ne tikai jautrs un izsmalcināts galda rotājums, bet arī lielisks veids, kā pierakstīt svētku ēdienkarti vai jautras frāzes viesu izklaidēšanai :)

Zelta džungļu ballīte

Zelta džungļu ballīte

Katrās svinībās nepieciešami mini trauciņi uzkodām un, protams, šķīvji, kuros servēsim  kūkas vai uzkodas. Neaizmirstiet arī glāzītes - starp citu, parastās glāzes Jūs varat aizstāt arī ar stilīgām stikla burkām ar rokturiem. Šīs burkas ir lieliska izvēle piknikiem, kā arī  svētkiem dabā.  Mūsu piedāvātās stikla burciņas dzērieniem ir bez salmiņiem, tāpēc iesakām tos iegādāties atsevišķi. Šoreiz mūsu izvēle bija bambusa salmiņi, taču labi derēs arī zelts vai zaļš salmiņu tonis. Starp citu, ne tikai salmiņi atdzīvina svētku dzēriena burkas, bet arī kokteiļu kociņi :)

Zelta džungļu ballīte

Vai jūs ziniet, kas padara galdu košāku un ļoti to atdzīvina? Tieši tā - puķes! Pat nelieli ziedu pušķīši  ļoti skaisti iederēsies svētku galda dekoros. Mazos stikla trauciņos, pāris skaisti ziediņi – ekselenti. Un atceries ... Ziedus liekot uz galda -  nav jābaidās no krāsainām vāzēm, jo tās izskatās ne tikai interesantas, oriģinālas, bet arī ļoti stilīgas :)

Zelta džungļu ballīte

Zelta džungļu ballīte

Ja telpās ir džungļu tematiskā ballīte, mums ir vēl viena ideja - sagatavot vietu fotosesijai. Tas visus festivāla viesus apvienos vienā vietā, kur jūs varat ne tikai veidot selfijus, bet arī fotografēt viens otru. Viss, kas jums nepieciešams, ir papīra vēdekļi un bumbas, kas kļūs par perfektu svētku fonu. Izveidoto foto stūri var izrotāt ar baloniem vai džungļu iemītniekiem balonu vai papīra dekoru izpildījumā :)

Zelta džungļu ballīte

Saistītās preces
Vairāk ideju

Seko mums Instagram #ŠEITDZĪVOSVĒTKI

.. Girl .. Or.. Boy... Un arī lielām meitenēm patīk vienradži Nav puišu un meiteņu krāsas - ir vienkārši mīļākās krāsas ❤️ Starp mums meitenēm runājot

Vietne www.partyinbox.lv izmanto sīkdatnes. Ja piekrītat sīkfailu lietošanai, noklikšķiniet uz pogas "Es piekrītu" vai turpiniet pārlūkošanu. Jūs jebkurā laikā varat atsaukt savu piekrišanu, mainot tīmekļa pārlūkprogrammas iestatījumus un izdzēšot saglabātās sīkdatnes. Vairāk par sīkdatnēm varat izlasīt mūsu konfidencialitātes politikā.

UZMANĪBU! PIEDĀVĀJAM ARĪ HĒLIJA BALONU PIEGĀDI NO VEIKALA RĪGĀ - JAU TAJĀ PAŠĀ DIENĀ!