Pakalpojumi
Iepatikušās preces
Mans profils

Jūsu pirkumu grozs ir tukšs!

8 dekoru idejas ballītei pie dabas!

2021/03/30Party Inbox

2.Baloni!

Jūs domājat, ka baloni ir paredzēti tikai svinībām telpās? Jūs maldāties, šī ballītes dekorācija ir īpaši universāla ne tikai tāpēc, ka to var izmantot gan telpās, gan ārpus tām, bet arī tāpēc, ka ar balonu palīdzību jūs varat izveidot visdažādākos rotājumus krāsainai ballītei. Un neaizmirstiet, ka ir ne tikai vienkrāsaini gumijas baloni, tematiskie, ar zīmējumiem bet arī baloni ar konfeti, kā arī dažādu formu folija baloni. Un pats interesantākais ir tas, ka visu veidu balonus var apvienot kopā un radīt oriģinālas kompozīcijas un rotājumus gan lielām, gan mazām ballītēm. Galvenais ir nebaidīties eksperimentēt un meklēt idejas!

8 dekoru idejas ballītei pie dabas!

3. LED lmpiņas!

LED spuldzes ir viens no skaistākajiem svētku rotājumiem. Galu galā tie nodrošina mājīgumu, romantiku un palīdz radīt maģisku un neparastu ballītes atmosfēru. Un nedomājiet, ka tie ir piemēroti tikai Ziemassvētku sezonai, LED gaismas rotājumi izskatās lieliski visos gadalaikos un visa veida ballītēm. Tos ir viegli pakārt un kombinēt ar cita veida rotājumiem, vienīgā prasība ir elektrība. Ja plānojat ilgāku pasēdēšanu dabā, tad noteikti padomājiet par LED spuldzēm, jo ​​tā ir dekorācija, kuru varat izmantot vairāk nekā vienu reizi, un lietošana ir ļoti vienkārša, jums to vienkārši jāpakar un jāieslēdz - mājīga un romantiska atmosfēra nodrošināta.

8 dekoru idejas ballītei pie dabas!

4. Papīra, auduma un plastmasas karogu virtenes!

Vēl viens īpaši burvīgs rotājums ballītei dabā ir karodziņi. Organizējot ballīti brīvā dabā, ieteicams izmantot plastmasas un auduma karogus, taču, ja laika apstākļi ir lieliski, tad var izvēlēties arī papīru. Tikai jāpatur prātā tas, ka papīra karogi jāsargā ne tikei no lietus, bet gan arī no vēja. Kur tos pakārt, lai lieliski iederētos? Jūs tos varat pakārt pie kokiem, pie galda malām vai iekļaut tos foto sienā. Un, ja jums ir kāda cita ideja kur tos piekārt, mēs esam pārliecināti, ka tas izkrāsos jūsu ballīti, jo šis rotājums ir ļoti universāls un iederās ikvienā ballītē!

8 dekoru idejas ballītei pie dabas!

5. Ziedi!

Neaizmirsīsim par ziediem! Lai arī mēs esam pieraduši dekorēt galdu, liekot ziedus vāzē, taču ir arī citi oriģināli un ļoti interesanti veidi, kā ar ziediem izrotāt ballīti. Var veidot vainagus no ziediem, papildināt balonu virtenes vai rotāt koka zarus. Ja esat nolēmuši savu ballīti rotāt ar ziediem, tad mēs iesakām ielūkoties nevis ziedu veikalu plauktos, bet gan pļavās un mežos, jo tur atrodami visskaistākie savvaļas ziedi, kas piešķirs dabiskumu ballītei!

8 dekoru idejas ballītei pie dabas!

6. Spilveni un segas!

Spilveni ir ne tikai skaists rotājums piknikiem dabā, bet arī ļoti ērts sēdēšanai un atpūtas zonu veidošanai. Un, ja jums nepatīk spilveni vai jums to nav pietiekami daudz to, tad var izmantot segas.

8 dekoru idejas ballītei pie dabas!

7. Koka paletes un siena ķīpas!

Vēl viena ļoti radoša un lēta ideja, kā padarīt interesantākas svinības brīvā dabā, ir koka palešu un siena ķīpu izmantošana. Koka paletes būs piemērotas jebkurai ballītei brīvā dabā – tās var izmantot kā lielisku piknika galdu - un siena ķīpas var izmantot kā krēslus. Ideja ir ļoti vienkārša un izskatās tiešām iespaidīgi, piekrītat?

8 dekoru idejas ballītei pie dabas!

8. Foto siena!

Dabā ir iespējams izveidot skaistu foto stūri, kur iemūžināt krāšņākos svētku mirkļus. Neticat tam? Iepriekš mēs minējām, ka ar gaisa baloniem var izrotāt jebkurus svētkus, bet vai jūs esat padomājuši par to, ka no tiem varētu izveidot arī krāšņu foto sienu? Tomēr to var izdarīt ne tikai no baloniem, bet arī no dažādiem karināmiem rotājumiem. Vai esat redzējuši foto sienu, kas izgatavota no papīra rotājumiem? Izklausās tiešām burvīgi, vai ne? Tomēr pašam tos pagatavot var būt sarežģīti, tāpēc, ja izvēlēsities šo foto sienas risinājumu, sazinieties ar mums un mēs jums ieteiksim labākos un krāšņākos risinājumus!

8 dekoru idejas ballītei pie dabas!

Cerams, ka esam iedvesmojuši jūs ar kādām radošām idejām, kas palīdzēs radīt perfektus svētkus dabā! Mēs vēlam labvēlīgus laika apstākļus, daudz smieklu un jautru, neaizmirstamu mirkļu, veidojot un baudot ballīti kopā ar draugiem un radiem! Nebaidieties improvizēt, jo tieši tad rodas viskrāšņākās un vislabākās idejas!

8 dekoru idejas ballītei pie dabas!

Vai jūtat, kā daba atdzīvojas?

Saules stari arvien vairāk lutina mūs, gaisa temperatūra iesilst un vilina mūs visus doties pastaigā, piknikā vai jaukā pasēdēšanā kopā ar draugiem un radiem terasē vai dārzā. Pēc gada drūmākajiem gadalaikiem esam noilgojušies pēc dabas un kopā būšanas ar draugiem un radiem, tāpēc arvien vairāk sākam domāt par kopā būšanu dabā, vai ne?

Tāpēc steidzam jums palīgā ar dažām idejām, kas izkrāsos pat vienkāršu pasēdēšanu - jaunas, neatklātas krāsas, dekorācijas un to kombinācijas, kas aizrauj ikvienu!

1.Papīra rotājumi – pūkaiņi un burbuļi!

Lai gan mēdz teikt, ka neatkarīgi no laika apstākļiem ir svarīgi būt labā garastāvoklī, taču, ja vēlaties svētkus izrotāt ar burvīgiem papīra rotājumiem, tad laikapstākļi ir ļoti svarīgi, ja vien šos rotājumus neplānojat pakārt vietā, kur lietus tiem neskādē - zem jumta. Jūs varat pakārt pukaiņus un burbuļus, novietot tos uz zemes vai uz galda un no šiem rotājumiem izveidot foto sienu vai iespaidīgas kompozīcijas. Lai izveidotu dažādas kompozīcijas, jūs varat izmantot dažāda izmēra un krāsu pūkaiņus un burbuļus, tadā veidā jūs izveidosiet iespaidīgas un burvīgas kompozīcijas.

8 dekoru idejas ballītei pie dabas!

Saistītās preces
Vairāk ideju
Pašu darinātas balonu virtenes Pašu darinātas balonu virtenes
2020/11/04
Party Inbox
Zelta džungļu ballīte Zelta džungļu ballīte
2019/07/25
Party Inbox

Seko mums Instagram #ŠEITDZĪVOSVĒTKI

.. Girl .. Or.. Boy... Un arī lielām meitenēm patīk vienradži Nav puišu un meiteņu krāsas - ir vienkārši mīļākās krāsas ❤️ Starp mums meitenēm runājot

Vietne www.partyinbox.lv izmanto sīkdatnes. Ja piekrītat sīkfailu lietošanai, noklikšķiniet uz pogas "Es piekrītu" vai turpiniet pārlūkošanu. Jūs jebkurā laikā varat atsaukt savu piekrišanu, mainot tīmekļa pārlūkprogrammas iestatījumus un izdzēšot saglabātās sīkdatnes. Vairāk par sīkdatnēm varat izlasīt mūsu konfidencialitātes politikā.

UZMANĪBU! PIEDĀVĀJAM ARĪ HĒLIJA BALONU PIEGĀDI NO VEIKALA RĪGĀ - JAU TAJĀ PAŠĀ DIENĀ!